Image
Top
MENU

Rreth nesh

E themeluar ne vitin 2009 nga Erald Mustafara, Elite është një skuadër konsulentësh marketingu, dizenjues dhe programues, të nxitur nga ndjenja për të krijuar dhe eksploruar.

Që prej atëherë, Elite është bërë një agjensi me rritje të shpejtë dhe tashme e konsoliduar në tregun shqiptar, duke krijuar branding dhe strategji marketingu për kompani të vogla dhe të mëdha.

Ne jemi të fokusuar në krijimin e marëdhënieve shumë profesionale me klientët. Ne maksimizojmë talentin e skuadrës sonë për maksimizim të rezultatit.

Jemi gjithmonë të impenjuar për të ofruar komunikim viziv dhe kreativitet.